Svenska English Russian

 

Peter Apelgren

Multikonstnär, komiker, programledare, designer, konstnär, manusförfattare.

 

Peter Apelgren är en suvären nyskapare och en mycket uppskattad estradör!
Peter är mannen som trodde han skulle bli ingenjör, men som istället hamnade i Florens och gick en flerårig konstnärlig skolning inom bildkonst. Kreativ är också det ord som ligger närmast på näthinnan när hans namn nämns. Peter är inte bara konstnär han är även TV-man, trendorakel, föreläsare och komiker.

Apelgren är en av ”hjärnorna” bakom den framgångsrika radioshowen ”Rally” som gick på radion under en rad av år. Han har arbetat med en mängd TV-produktioner och revyer, t ex medverkan han i Henrik Schyfferts tvserie om humor. Som programledare i Kanal Lokal, Göteborg gör han stor succé och har dessutom gjort ett flertal bejublade julshower på Trägår’n (senast 5 fyrar i GP!) och han föreläser i underhållning på IT-universitet. Peter lever med flera starka och framgångsrika kvinnor i sin närhet (fru Anna Mannheimer, dottern Olga, svärmor Carin och inte minst sin egen färgstarka mor) alla dessa kvinnor har påverkat honom i hans liv! 

Några exempel på framträdande:

Kvinnliga förebilder - Föredrag om hur det är att leva med färgstarka kvinnor runt om sig och hur de har på verkat hans liv. Peter ger soss en omtumlande och underbar tankeresa. Kan kombineras med Anna Mannheimer som talar om kvinnligt ledarskap.   "Melodikryss" tillsammans med en eller flera musiker. Krysset kan specialskrivas till kundens sammanhang. Ett musikaliskt och underhållande framträdande där publiken är engagerad! Specialskrivet material riktat efter kundens önskemål. Tex. kreativitet, estetik, marknadsföring, humor m.m. framfört som ett underhållande föredrag med kvalitets- innehåll, anpassat till dag- eller kvällsevenemang   Moderator - konferienceruppdrag ensam eller tex. tillsammans med Anna Mannheimer. De har medverkat i ett fletal sammanhang bland annat stora Videogalan på Cirkus våren 2007.