Svenska English Russian

Ninna Gudmundsson - violinist, sångerska, poet och kompositör

Med ett brett musikaliskt register, från den klassiska musiken till musikal, pop och folkmusik. Som orkestermusiker har hon spelat på scener som Cirkus i Stockholm, legendariska Teatro Colón i Buenos Aires och Royal Albert Hall i London.

I sökandet efter ett personligt uttryck började sånger växa fram, poetiska berättelser från en djup inre resa. De senaste åren har Ninna givit ett stort antal konserter med sina innerliga och berörande sånger, till eget pianoackompanjemang. Som solist eller tillsammans med kontrabas och gitarr. Ninna har arrangerat egna och andras låtar och även skrivit musik för orkester.

 STJÄRNA - Ny singel, release 22 maj 2020.

Stjärna - en vacker och svidande innerlig sång om drömmar som ljus på vår väg. Pianobaserad pop och visa med akustiska stråkar i ett levande, sprakande arrangemang. En själfull låt, framförd med mycket närvaro.

Stråkmusikerna är en kvintett med två fioler, viola, cello och kontrabas. Fantastiska musiker, kollegor och vänner på samma gång. Den ultimata ensemblen. 

Andreas Forsman och Sofia Wänström fiol, AnnaCarin Lövstedt viola (i videon till Stjärna medverkar Thomas Ringqvist på viola), Johan Kyllmar cello och Sven-Erik Johansson kontrabas. 

Inspelat och producerat av Ulf Wahlberg XTC Studios.

Pressbilder: Fotograf - Isak Andersson Omslag: Fotograf - Mikael Christensen

För vidare information: Kontakta XTC Productions AB.