Svenska English Russian

Länge Leve Laila - Carina Perenkranz

En föreställning om Laila Westersund med skådespelerskan Carina Perenkranz

Skådespelerskan Carina Perenkranz gör tillsammans med dragspelande revyartisten och bondkomikern Kaj Lärka, samt med skådespelerskan, sångerskan och regissören Birgit Carlsten ett humoristiskt och levande porträtt av Laila Westersund. Lailas paradnummer, monologer varvas med hennes sånger och självklart kommer både busvisslingar och trumvirvlar vara med.

Föreställningen är 110 minuter lång inklusive paus, men kan också spelas i en kortare variant på 60 minuter utan paus. Regissör är Birgit Carlsten.

Tidigare har ni sett Carina Perenkranz i den musikaliskt humoristiska föreställningen "Från Julia till Babben" där kvinnliga humorister under 1900 talet stod i fokus. Carina hade också under Börje Ahlstedts regi premiär på "Shirley Valentine" på Odenteatern i Stockholm 2010 och har sen dess spelat den mycket uppskattade föreställningen runt om i hela landet.

Carina är skådespelerskan som för Svenska folket kanske är mest känd som en av "Judit och Judit" i reklamfilmerna. Hon har också gjort rollen som Rezas mor i Felix Herngrens serie Torpederna på TV 4. 

Carina har lång erfarenhet och har spelat på många av Sveriges teaterscener och medverkat i såväl komiska som allvarliga produktioner.