Svenska English Russian

FEMTIO, FRÅNSKILD & FÖRVÅNAD -

En humoristisk föreställning om livet i medelåldern.

Det här är en intelligent, inkännande, varm, mänsklig och vansinnigt rolig humorfylld föreställning som består av Martin Svenssons standuptexter, funderingar och sånger om livet i medelåldern. Föreställningen är fylld av igenkänning och skratt, med en allvarlig botten.                 

Det handlar om hur man kan hantera det faktum att man ställs inför sådant som man inte räknat med att ställas inför. Om prostataundersökningar och läsglasögon...femtioårsfester och gröna marmeladkulor...medelålders nätdejting och modern teknik...

Martin Svensson från Helsingborg är en av landets mest bokade komiker och uppträder regelbundet på scener som Norra Brunn i Stockholm, Opalen i Göteborg, MACK i Malmö och inte minst på The Tivoli i Helsingborg där han är huskomiker sedan 15 år. Martin har utforskat manligheten och åldrandet i 15 års tid och förutom otaliga standupföreställningar har han tidigare satt upp egna kabaréer och sångföreställningar som "Mandom, mod och mesige män" och "Sånger om män". 

"En helt underbar och rolig föreställning" "Pricksäker och intelligent humor" "Har inte skrattat och mått så bra på länge" "Mycket skratt blandat med eftertanke"

Medverkande: Martin Svensson - komiker och Arja Jantunen - musiker.