Svenska English Russian

 

Anna-Lena Brundin

Stand-upkomiker, artist, sångerska, författare, föredragshållare.

 

Anna-Lena föddes på Lunds BB och höll flabben (alltså sade inte ett ord, inte ens "mamma") ända tills hon (som tvååring) öppnade munnen och sa: "Kan jag få en apelsin?"
Nio år gammal upptäckte Anna-Lena humorns sötma på "roliga timmen" i skolan. Hon hade klätt ut sig till kines och klassen skrattade så att tårarna rann. Vilken känsla! Hon var för evigt fast i pajasträsket och som tolvåring skrev Anna-Lena i sin dagbok: "När jag blir stor ska jag bli komiker eller författare."
 
Anna-Lena är en ständigt resande estradör som kan ses och upplevas i många olika sammanhang. Som den eftertraktade artist hon är kan det vara i rollen som stand-upkomiker, föredragshållare, artist, författare, sångerska, skådespelerska, programledare, valmöjligheterna är många.

Några exempel på framträdande:

Stand-up Anna-Lena Brundin är Sveriges just nu mest kända kvinnliga stand-up komiker. Berömd för sin vassa tunga och sina dräpande repliker. Anna-Lenalägger gärna till en och en annan sång i sin show om så önskas!   Musikaliskt framträdande En blandning av Piaf, tango och franska chansons tillsammans med 1-2 musiker.  
En Annan Liten Jävla Show med Ann Westin, Yvonne Skattberg och Zeid Andersson
Eftersom alla är stand-upkomiker gör de humor av allt ifrån Tjechov till dans och fyrstämmig jodel-sång. Många klädbyten, plymer, glitter och standup såklart.
Föredrag Manligt – Kvinnligt – Mänskligt
Anna-Lena blandar djupaste allvar med grundaste trams, och snackar om allt från prestationsångest, vad lycka är till manligt - kvinnligt - mänskligt. Ett personligt framträdande som lockar till många skratt men även till eftertanke. Anna-Lena sätter fingret på många ömma punkter.